Bericht versturen
Contacteer ons
LEO

Telefoonnummer : 13486085502

Ningbo Latitude Communication Equipment Co.,Ltd

Netwerk Generische Telegraferende Specialist

 • Ningbo Latitude Communication Equipment Co.,Ltd
 • Ningbo Latitude Communication Equipment Co.,Ltd
 • Ningbo Latitude Communication Equipment Co.,Ltd
 • Ningbo Latitude Communication Equipment Co.,Ltd
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur
Merken Le Aantal werknemers 100~200
Jaarlijkse omzet 5000000-100000000 Opgericht Jaar 1992
Export pct 90% - 100%
Inleiding

De Communicatieapparatuurco. van de Ningbobreedte, Ltd is een professionele fabrikant gespecialiseerd in serverkabinet, netwerkkabinet, openluchtkabinet, muurkabinet en andere communicatieapparatuur. over jaren, wijden wij ons aan onderzoek, ontwikkelen, ontwerpen en vervaardigen altijd de binnen en openluchtkabinetsproducten. ernaar strevend effectief dynamisch en innovatief te zijn, en altijd gehandhaafd de regelmatige groei hoewel de uiterst concurrerende markt, wij het geavanceerde materiaal met inbegrip van TruLaser-insnijdingsmachine, TruPunch-Persenmachine, CNC materiaal, bespuitende paining lijn en ander materiaal hebben. om stabiel en de hoogte te verzekeren - kwaliteit van producten, ontwikkelen wij het systeem voor kwaliteitscontrole en opereren de verwerkende optocht onder de Internationale certificatie van het kwaliteitssysteem.

Onze fabriek wordt gevestigd bij de zuidenbank van Hangzhou-Baaibrug, dichtbij de Ningbo-haven (één van de meeste grote haven in de wereld), die gemakkelijk zal zijn om onze producten aan de wereld te vervoeren. De nieuwe workshop behandelt een gebied van heeft 20.000 vierkante meters, hebben wij het professionele ontwerp en verwerken techniekpersoneel, het meest worden opgeleid op ondergeschikte hogeschool en universiteit. Alle arbeiders hadden de beroepsopleiding van oud ontvangen, die onze kernbekwaamheid is. Met beroeps, kwaliteit, snelheid, kosten en de dienst als onze beheersfilosofie, kunnen wij de tevreden dienst voor onze oude en nieuwe klanten en OEM leveren en ODM product aan de marketing, heten wij de Agent of de Verdeler rond de wereld welkom. Geloof onze samenwerking u voordeel en waarde kan brengen.

Geschiedenis
1992

Cixi de Fabriek van Stadsshenhu Elec werd opgericht

 
1995

Begon netwerkkabinetten te vervaardigen en voerde door het buitenlandse handelsbedrijf uit.

 
2000

Huurde een andere fabriek toe te schrijven aan de bedrijfsuitbreiding

 
2002

Co. van het het Netwerkelektron van Ningbojiacheng, Ltd werd opgericht, en kreeg het de invoer en de uitvoerrecht.

 
2003

Wij werden het lid van Alibaba, en namen in binnen- en buitenland deel professionele markten.

 
2006

Wij kochten land om de fabriek in de industriezone van Guanhaiwei te bouwen.

 
2011

Werd Internationaal de Handelsco. van de Ningbobreedte, Ltd gebouwd.

 
2015

De Communicatieapparatuurco. van de Ningbobreedte, Ltd werd gebouwd.

Dienst
 • Le is geëngageerd aan het leveren van de kwaliteitsdienst, vooral met achting aan vragen over het uitvoeren van producten aan uw plaats. Contacteer nu ons.
 • Wij zouden juiste netwerkapparatuur aan u willen adviseren om aan uw praktische vereisten te voldoen en wat geld is noodzakelijk wanneer de steekproeven worden vereist. Nochtans, als een formele orde later wordt ondertekend, zullen wij een juiste hoeveelheid geld van de totale betaling aftrekken.
 • De vrije reparatiedienst duurt 3 jaar, en sommige toebehoren zullen door ons worden hersteld kosteloos voor de volledige levensduur.
 • De gedetailleerde voorzien van een netwerkoplossing is hier beschikbaar, en wij zullen alle middelen proberen om levertijd te waarborgen en u de beste het verschepen oplossing te geven.
 • Het installatiehandboek wordt geleverd, en wij kunnen helpen alle problemen oplossen die na levering worden ontmoet.
 • OEM is aanvaardbaar, erop wijzend dat wij bereid zijn om exclusieve en best-fit serverbijlagen van montage volgens uw tekeningen te vervaardigen.
 • ODM is aanvaardbaar, heeft professioneel ontwerpteam, als u om het even welke idee of vereisten hebt, zij zal volgen u en zal maken tekening voor uw het controleren.
 • Op voorwaarde dat u om het even welke vraag over onze productenstructuur of componenten hebt, gelieve te vertellen ons, en de technici zullen professionele technische ondersteuning, zoals ontwerpfilosofie, technische verbetering, enz. aanbieden.
 • U kunt ons uw steekproeven verzenden en om een citaat vragen, en ons technisch team zal overeenkomstig productontwerp met hoge precisie trekken. Dan wordt de steekproef die, citaat aanbiedende en andere artikel van het type service verstrekt maakt.
Ons Team

Om de betere dienst te zijn dringen onze klanten, ons team van Ningbo-Breedte op onze ondernemingsgeest „aan Verantwoordelijkheid, Efficiency, Win-Win Loyaliteit, Stiptheid, Kosteneffectiviteit“, al deze woorden die wij niet alleen zeggen, voeren wij de daadwerkelijke actie te blijken. Wij zullen bewust creste luister met onze klanten hand in hand.