Bericht versturen
Contacteer ons
LEO

Telefoonnummer : 13486085502

Hoe te om het juiste kabinet van de netwerkserver te kiezen

August 28, 2022

1. volgens het materiaal om het correcte type van kabinet te plaatsen te bepalen.

1) De schakelaars, routers en ander materiaal, u kunnen netwerktype kabinetten kiezen, wordt de groeperingsgroef van dit kabinet beter gedaan.

2)De servers, zouden u servertype kabinetten moeten kiezen, is de eisen ten aanzien van de dissipatie van de materiaalhitte vrij hoog, hebben de serverkabinetten betere ventilatie.

 

2, zouden moeten kiezen hoe groot de capaciteit van het kabinet

1) Een internationale norm om de grootte van het kabinet te meten: U. 1U=44.45mm over het algemeen hoge 18U, 22U, 27U, 32U, 37U, 42U en 47U.

De hoogte servers en de netwerkproducten worden ook uitgedrukt in U. Zo alvorens u koopt, moet u berekenen hoeveel ruimte u in uw serverruimte hebt. Daarna, maak een lijst van al materiaal dat in het kabinet en hun volledige metingen moet worden geïnstalleerd: hoogte, lengte, breedte, en gewicht. De totale hoogte deze apparaten zal bepalen uiteindelijk hoeveel materiaal in het kabinet kan worden ingepakt. Duidelijk, zal een langer kabinet meer materiaal passen en zal meer plaats besparen.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (vrije versie)

 

3. De keus van kabinetsmaterialen.

(1) de staalplaat, staalplaat moet dik zijn, vergeleken bij drie, klopt u met uw vingers, kunt u vinden welke dik die verdunnen. En de kabinets interne steun zou dik moeten zijn, omdat het zwaardere druk kan weerstaan.

(2) schilder, een gekwalificeerd kabinet, moet al staal worden geschilderd, en de verf moet eenvormig zijn, om goed roest, stof, etc… te zijn.

3) het glas, het glas moet dikker zijn, maar ook aandacht besteden aan het glas rond of er barsten zijn, als er barsten zijn, het betekent dat er verborgen problemen zijn, en ook om aandacht aan of te besteden het netelig is.

4) De toebehoren, aangezien de installatie netwerkkabels, telecommunicatiekabels en machtskabels omvat, u moeten haak en lijnriemen of riemen met tanden kopen om de kabels binnen het kabinet op een ordelijke manier effectief te bevestigen. Het zou aardig zijn als het kabinet met een module van het kabelbeheer de kabels kwam toelaten om direct binnen de verticale het opzetten sporen worden beveiligd. In beide gevallen, zou er genoeg behoudende ringen op de bovenkant en zijgevels binnen het kabinet (om de kabels te beschermen) of moeten zijn door de kabinetsvloer op te heffen om de kabels toe te laten om worden verpletterd onderaan. Er zijn ook sommige schroeven, noten, enz. die worden gebruikt om het rek te bevestigen, dat zou moeten volstaan. Om niet het probleem van ontoereikende toebehoren te brengen toe te schrijven aan toekomstige uitbreiding.