Bericht versturen
Contacteer ons
LEO

Telefoonnummer : 13486085502

Wat is doos van de vezel de optische distributie?

February 17, 2022

De dozen van de optische vezeldistributie zijn algemeen gebruikte producten in de netwerken van FTTH en FTTB-. Het beschermde punt van de optische kabeltoegang wordt verbonden met de cliënt, zodat het punt van de optische kabeltoegang stabiel, stofdicht en waterdicht is. Minimaliseer de interferentie zoveel mogelijk van het teken van de optische kabeltoegang aan de externe omgeving. Volgens de diverse vereisten van het daadwerkelijke toepassingsmilieu, zijn er vele types van de dozen van de optische vezeldistributie op de markt. De volgende punten zullen u helpen alles over het begrijpen.

 

1. Positie op het gebied van optische vezelmededeling

De optische kabel is als de waterpijp die wij, in het extractieprocédé hebben gebruikt, wanneer de consument om het verzoekt, het moeten aan de gebruiker worden afgeleid, maar de afleidingsactieknoop moet de lekkage en de vorming van leidingwater verhinderen. Een apparaat dat optische signalen verdeelt wordt genoemd een optische distributiedoos.

2. de toepassing van de doos van de optische kabeldistributie

De installatiestandpunten van de dozen van de optische vezeldistributie zijn ook verschillend in de drie gevallen. FTTH is gewoonlijk geïnstalleerd op de vloer. Van de gang, is FTTB op de muur van het gebouw. FTTC is over het algemeen opstelling op polen op dit plattelandsgebied.

 

3. Interne structuur van optische distributiedoos

De functie van de doos van de optische vezeldistributie is hoofdzakelijk de optische kabel te beschermen en los te maken. Dan is zijn structuur verdeeld in vier delen:

Optische kabelingang: Deze interface wordt hoofdzakelijk gebruikt voor externe optische kabeltoegang. De toegevoegde optische kabel speelt een het aanhalen rol bij de ingang en is niet gemakkelijk los te maken. De waterinham wordt verzegeld met rubber, en het waterdichte effect is beter.

Lasdienblad: De externe optische kabel zou samen met de splitser of het eind van de vlecht van de vijfde distributiedoos moeten worden verbonden; het lasdienblad is essentieel, wat geschikt voor lassen is en het succestarief van lassen verbetert.

Splitsersdienblad: Sommige versies hebben splitsersdienbladen, wat niet, omdat dit enkel een inrichting is, die wanneer het installeren van splitsers en vlechten geschikter en compact is. Verscheidene vormen van dit die menu van de vezellevering kunnen worden bekeken en lasdienbladen in diverse dozen van het vezelbeheer worden gecombineerd. Voorts is de functionaliteit hetzelfde, is het enkel het resultaat van voortdurende verbetering dat in en vezel resulteert die geschikter voor technische toepassingen verbinden telegraferen.

Afzet: Het aantal afzet kan het basismodel van de distributiedoos, zoals 8 contactdozen bepalen, dan is zijn optische einddoos van de 8 kernvezel, de afzet veel kleiner dan de inham.

 

4. Classificatie

De doos van de vezeldistributie kan in 4 kernen, 6 kernen, 8 kernen, 12 kernen, 16 kernen, 24 kernen, 36 kernen, 48 kernen, enz. volgens de capaciteit worden verdeeld.

De beschrijving van de installatiemethode: Het kan aan de muur bevestigd of pool-opgezet zijn.

Zijn functie kan een gewone doos van de optische vezeldistributie zijn, of het kan een distributiedoos met de functie van de optische vezelfusie zijn.

 

5. Het materiaal van de doos van de optische vezeldistributie

De materialen in de dozen van de heersende stromingslevering zijn worden gebruikt SMC, ABS+PC, ABS, blz. die. De kwaliteit van de vier materialen is van goed tot slecht, en de prijs is van hoogte aan laag. De kwaliteitsverschillen tussen materialen zijn materiële dichtheid, polijsten, hittebestendigheid, effectweerstand, compressieweerstand, schuringsweerstand en vlamweerstand. Het rendabelste materiaal is ABS+PC, die aan de meeste materiële eisen ten aanzien van vezel optische kabeldozen aan gematigde kosten zal kunnen voldoen.

Hoewel de SMC-vezel optische einddoos van hoogte - kwaliteit is, wordt het hoofdzakelijk gebruikt in te ruwe milieu's, zijn de kosten hoog, en de productmarkt is niet groot. wegens de woeste marktconcurrentie, productprijzen worden lager en lager. De kosten van de zuivere ABS materiële doos van de optische kabeldistributie zijn lager en bezetten het grootste deel van de markt, zodat worden de algemene prestaties van het project lichtjes verminderd. Pp is goedkoopst in prestaties en heeft een brosse textuur, en over het algemeen gebruikt om vezel te maken dozen verbinden.