Bericht versturen
Contacteer ons
LEO

Telefoonnummer : 13486085502

Vezel: Kan ultrasnel Internet een stad veranderen?

June 30, 2022

Voor technologieadviseur Bret Rhodus, is de nieuwste onderneming van Google een verbazende bedrijfskans.

„Dit kan een spel-wisselaar zijn,“ hij zegt. De „kans voor ondernemers is significant.“

Voor de bediende Danni Parelman van de kunstlevering, echter, is het enkel een kans om meer muziek te downloaden.

De reus van Californië is Internet begonnen installerend vezeloptische kabel die sneller de snelheden van de de ingezetenendownload van Kansas City van tot 1Gbps - ongeveer 100 keer dan de breedbandinternet-dienst nu verkrijgbaar aan de meeste Amerikanen zal geven.

In dozens gesprekken in de straten, waren de winkels, de bureaus en de koffie van Kansas City - een metropolitaan gebied dat zich over de lijn van de staat Kansas-Missouri niet uitspreekt - ingezetenen en bedrijfsmensen het ermee eens dat het project voor de stad groot zou zijn.

 

De analisten zeggen project, geroepen Google Vezel, is toekomst van Web.

Maar de snelheid zal zo veel sneller dan zijn wat nu verkrijgbaar is dat zelfs de mensen vertrouwd met het concept een harde tijd veronderstellend hebben hoe het de industrieën en het leven zal beïnvloeden.

Hoewel de zaden van Internet in het Ministerie van de V.S. van Defensielaboratoria en veel van de meest innovatieve Internet-bedrijven is ontkiemd in de V.S. gebaseerd zijn, hebben Amerikanen veel langzamer Internet dan ingezetenen van veel andere geïndustrialiseerde naties die.

De gemiddelde breedbandinternet-snelheid over de V.S. is 12,84 Mbps, volgens Netindex.com. Dat maakt de V.S. eenendertigste in de wereld (het UK is tweeëndertigste met 12,4 Mbps snelheid).

De ultra-hoog-snelheid door de vezeloptische technologie wordt losgelaten is een natuurlijke vooruitgang in de ontwikkeling van de telecommunicatie-infrastructuur van Amerika, zegt Aaron Deacon, een lid van de raad van de Sociale Media Club van Kansas City en een technologie handelsconsulent die.

„Dit is de manier de wereld leidt,“ hij zegt.

 

„Er zijn andere plaatsen rond de wereld die dit soort connectiviteit hebben, maar rond de V.S. is de goedkeuring vrij langzaam.“ geweest

 

Eerst, kon de ultra-hoog-snelheid eenvoudig betekenen de mensen de dezelfde websites en Internet-diensten gebruiken zij reeds, enkel sneller.

De „mensen zeggen, ‚oh het enkel snellere YouTube‘ gaat zijn. Het soort van een grap,“ zegt M. Deacon.

„Maar eigenlijk om snelle YouTube en video's zonder het als buffer optreden voor, en het onmiddellijke downloaden van eigenschapfilms te hebben, is een vrij significante verandering in de manier die de video kan werken.“

De hoge snelheid zal kleine ondernemingen en huis-bureau arbeiders toelaten om high-definition videoconfereren zonder de hikken te hebben, vertraging-tijd, en het als buffer optreden voor ploetert vaak geleden met gevarieerde kabel of DSL.

 

Het zal groter gebruik van wolk gegevens verwerkend door kleine ondernemingen toestaan, bijvoorbeeld door hen toe te staan om klantendatabases en boekhoudsystemen te houden in plaats van online in dure lokale servers.

„Zodra de bedrijfsmensen kunnen samenwerken en samenwerken en zij niet zich over vertragingstijden moeten ongerust maken - wanneer u niet met de beperkingen van Internet-snelheden wordt gefrustreerd - worden de jiving en verbazende dingen van het dingen werkelijk begin gedaan,“ zegt Dave Greenbaum-eigenaar van een bedrijf van de de computerreparatie van Kansas City, die een uitbarsting van kleine bedrijfsinnovatie voorspelt.

Ongeacht de verwachte zegen aan ondernemingen, voorspellen de analisten bijna elk aspect van het persoonlijke leven van mensen zou kunnen worden beïnvloed.

Het hebben van betaalbaar super-fast Internet in het huis zal sneller en efficiënter telewerk, dat auto's uit de wegen kon verwijderen, analisten zegt toelaten.